Så var vi uppe.

Rättar lite stavfel. Letar fler foton. Gamla kort är poppis.Nu fungerar Kapten Gitarr låtarna också. Jag håller på att eventuellt byta till mig en Johan Gustavsson gitarr. Ser ut lite son tele med humbuckers. En jättefin gitarr som jag ska sälja. Funderar på hur svårsåld den är. Tyvärr är kvalitén ibland underordnad fabrikat och när det gäller handbyggda instrument av den här klassen så kan man få vänta oförtjänt länge att hitta en intressent. Som en kompis sade till mig – ” Ska jag nu lägga så här mycket pengar på en gitarr då ska det fanimej stå Gibson eller Martin på den ”. Pojkdrömmar ? Ja , det kan vara nog så viktigt. Och ännu viktigare verkar det vara för medelålders män. Alternativt köpa tillbaka sin ungdomsgitarr. Johan Gustavsson gitarren är en av dom bästa elgitarrer jag lirat på. En enorm klang i kroppen , den sjunger verkligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *